Teamviewer installeren (met afbeeldingen) - wikiHow (2024)

',$(a).appendTo("#quiz_small_affiliate_placeholder"),$(a).insertBefore(".youmightalsolike"),a='

').insertBefore("#newsletter_block_main"),F=new IntersectionObserver(function(a,b){a.forEach(function(a){Ha(a.target,a.isIntersecting)})},{rootMargin:"0px 0px 0px 0px"}),Ga(!0),b=document.getElementsByClassName("scrolltomarker"),a=0;a

q.length||(a=q[0],a.actionrefresh&&(a.adElement.style.height="600px",a.refresh()))},100)}}}();WH.ads.init();
  • Categorieën
  • Software

Pdf downloaden

Bijdragen vanwikiHow-redactie

Pdf downloaden

In dit artikel:

TeamViewer installeren (Windows)

TeamViewer installeren (Mac)

Verbinden met een TeamViewer Computer

Verbinden met een TeamViewer-computer (iPhone en Android)

Overige secties weergeven...

Secties verbergen...

Gerelateerde artikelen

Dit artikel zal je leren hoe je TeamViewer kunt installeren en gebruiken om vanop afstand met een computer te verbinden, zoals jouw eigen computer terwijl je op school of op je werkt bent, zolang de software van TeamViewer maar op beide computers geïnstalleerd is.

Deel 1

Deel 1 van 4:

TeamViewer installeren (Windows)

Pdf downloaden

  1. 1

    Open een browser. TeamViewer moet zowel geïnstalleerd worden op de computer die je vanop afstand wilt gebruiken als op de computer die je momenteel gebruikt. Hetzelfde programma moet op allebei worden geïnstalleerd.

  2. 2

  3. 3

    Klik op de knop TeamViewer downloaden. Hierdoor zal het installatiebestand voor Windows worden gedownload.

  4. 4

    Klik op het gedownloade installatiebestand. Dit staat onderaan je browserventer of je kunt het vinden in de map Downloads.

  5. 5

    Klik op de optie Standaardinstallatie. Hierdoor wordt TeamViewer geïnstalleerd om zowel vanop afstand bediend te worden als om vanop afstand te bedienen.

    • Windows maakt het mogelijk dat TeamViewer gebruikt wordt zonder dat het geïnstalleerd is, wat van pas kan komen wanneer je een computer gebruikt waarvoor je geen administratieve machtigingen hebt. Selecteer als installatieoptie ‘Uitsluitend uitvoeren (eenmalig gebruik)’.
  6. 6

    Klik op Persoonlijk/Niet-commercieel gebruik. Dit duidt erop dat je TeamViewer gratis van thuis uit gebruikt.

  7. 7

    Klik op Voltooien.

  8. 8

    Klik op Volgende in het TeamViewer-venster dat verschijnt na de installatie.

  9. 9

    Voer een naam in en maak een wachtwoord aan voor je computer. Onder deze naam zal de computer verschijnen in TeamViewer en het wachtwoord is vereist wanneer vanop afstand verbinding wordt gemaakt.

    • Dit wachtwoord moet verschillen van je loginwachtwoord voor Windows.
  10. 10

    Creëer een TeamViewer account (optioneel). Na het invoeren van een computernaam en het aanmaken van een wachtwoord, zal gevraagd worden om een account te creëren. Dit is niet vereist om TeamViewer te kunnen gebruiken. Als je dit wilt overslaan, klik dan op ‘Ik wil nu geen TeamViewer account creëren’ en klik op Volgende.

  11. 11

    Schrijf de TeamViewer ID en het Wachtwoord ergens op. Dit getal en wachtwoord zullen gebruikt worden om deze computer vanop afstand te kunnen gebruiken.

  12. 12

    Klik op Voltooien. Je kunt nu het programma TeamViewer beginnen te gebruiken om verbindingen van computers op afstand te aanvaarden of om computer vanop afstand te bedienen.

    Advertentie

Deel 2

Deel 2 van 4:

TeamViewer installeren (Mac)

Pdf downloaden

  1. 1

    Open een browser. Het proces om TeamViewer te installeren is hetzelfde als voor een computer die je vanop afstand zult bedienen of een computer die je gebruikt om toegang te krijgen tot een andere computer. Alle computers die verbonden zijn via TeamViewer gebruiken dezelfde client.

  2. 2

  3. 3

    Klik op TeamViewer downloaden. Hierdoor zal het installatiebestand van TeamViewer voor Mac computers worden gedownload.

  4. 4

    Klik op het bestand TeamViewer.dmg in je lijst met Downloads. Deze lijst vind je aan het rechter uiteinde van je Dock.

  5. 5

    Dubbelklik op TeamViewer installeren.

  6. 6

    Klik op Verdergaan en daarna op Verdergaan.

  7. 7

    Klik op Akkoord.

  8. 8

    Klik op Installeren. Teamviewer zal geïnstalleerd worden en dit zou slechts enkele ogenblikken moeten duren. Voer je wachtwoord in wanneer daarom wordt gevraagd.

  9. 9

    Klik op Verdergaan. Als je TeamViewer installeert om met een andere computer te verbinden, dan kan je in plaats daarvan klikken op ‘Overslaan’.

  10. 10

    Maak een wachtwoord aan. Dit wachtwoord moet ingevoerd worden wanneer je met deze computer verbindt.

  11. 11

    Klik op Voltooien. Je kunt nu ofwel deze computer verbinden met een andere computer met TeamViewer, of het programma TeamViewer gebruiken om vanop afstand met een computer te verbinden.

  12. 12

    Schrijf je ID en wachtwoord ergens op. Je zal dit in het TeamViewer-venster zien staan en beide zijn nodig om vanop afstand met deze computer te kunnen verbinden.

    Advertentie

Deel 3

Deel 3 van 4:

Verbinden met een TeamViewer Computer

Pdf downloaden

  1. 1

    Installeer TeamViewer op de computer die je gebruikt om te verbinden. Volg de stappen voor Windows of Mac om het programma TeamViewer te installeren op de computer die je momenteel gebruikt. Het proces is hetzelfde als wanneer je het zou instellen voor een verbinding vanop afstand.

  2. 2

    Start TeamViewer op de computer die je gebruikt om te verbinden.

  3. 3

    Voer de Partner ID voor de computer op afstand in, doe dit in het veld Partner ID. Hierdoor zal TeamViewer aangespoord worden om te verbinden met de computer op afstand die je eerder hebt ingesteld.

  4. 4

    Klik op Verbinden met Partner.

  5. 5

    Typ het wachtwoord in. Dit is het wachtwoord dat je aanmaakte toen je de computer op afstand instelde. Als je het niet kunt herinneren, dan kun je het bekijken in het TeamViewer-venster op de computer op afstand.

  6. 6

    Bedien de computer vanop afstand. Eenmaal je verbonden bent, kun je de andere computer vanuit je TeamViewer-venster bedienen. Je kunt acties uitvoeren alsof je de computer zelf zou gebruiken.

  7. 7

    Klik op de knop Bestandsoverdracht om bestanden tussen computers te versturen. Dit maakt het mogelijk om makkelijk bestanden op je lokale computer te selecteren en naar de computer op afstand te versturen, of omgekeerd.

  8. 8

    Klik op de knop Afsluiten om de sessie te beëindigen. Hierdoor zal de sessie vanop afstand beëindigd worden en zal je terugkeren naar je gewone bureaublad.

    Advertentie

Deel 4

Deel 4 van 4:

Verbinden met een TeamViewer-computer (iPhone en Android)

Pdf downloaden

  1. 1

    Open de App Store of Play Store. Eenmaal je TeamViewer op een computer op afstand geconfigureerd hebt, kun je ermee verbinden en het apparaat bedienen met je iPhone of Android toestel. De app TeamViewer Remote Control kan gratis geïnstalleerd worden via de iPhone App Store of Google Play Store.

  2. 2

    Druk op het tabblad of het veld Zoeken.

  3. 3

    Typ "teamviewer" in het Zoekveld.

  4. 4

    Druk op Ophalen naast TeamViewer: Remote Control (iPhone). Als je een iPhone gebruikt, moet je op het knop Ophalen drukken voordat je op Installeren kunt drukken.

  5. 5

    Druk op Installeren. Hierdoor zal TeamViewer geïnstalleerd worden.

  6. 6

    Druk op Openen eenmaal de app geïnstalleerd is. Je kunt de app TeamViewer ook op je Startscherm (iPhone) of in je lijst met apps (Android) terugvinden.

  7. 7

    Druk op Volgede om de handleiding over te slaan. Er zijn meerdere schermen voordat je de app kunt gebruiken.

  8. 8

    Druk op het veld TeamViewer ID.

  9. 9

    Typ de TeamViewer ID van de computer waarmee je wilt verbinden. Deze 9-cijferige ID wordt weergegeven in het TeamViewer-venster van de computer op afstand.

  10. 10

    Druk op Afstandsbediening. De app TeamViewer zal proberen te verbinden met de computer op afstand.

  11. 11

    Typ het wachtwoord. Het wachtwoord is zichtbaar vlak onder de TeamViewer ID op de computer op afstand.

  12. 12

    Bekijk de instructies. Je zal een scherm zien waarin kort wordt uitgelegd hoe je de computer via touchscreen kunt bedienen.

  13. 13

    Druk op Verdergaan. Hierdoor wordt het scherm met instructies afgesloten.

  14. 14

    Druk en sleep met de muis. Door op het scherm te drukken en te verslepen, zal de cursor verplaatst worden.

  15. 15

    Druk om te klikken. Hierdoor wordt één muisklik uitgevoerd. Om te dubbelklikken druk je snel na elkaar twee keer.

  16. 16

    Druk en blijf ingedrukt houden om te rechterklikken. Hierdoor wordt het rechterklikmenu geopend.

  17. 17

    Knijp om in en uit te zoomen. Door in te zoomen kan je het scherm bekijken, want het scherm van je apparaat zal waarschijnlijk veel kleiner zijn dan het scherm van je computer.

  18. 18

    Druk op de Toetsenbord-knop om de bediening te openen. Dit maakt het mogelijk om je toetsenbord op het scherm te openen en om toegang te krijgen tot allerlei snelkoppelingen en configuratieopties.

  19. 19

    Druk op de knop X om de sessie te beëindigen. Nadat je op ‘Afsluiten’ gedrukt hebt om te bevestigen, zal de verbinding met de computer op afstand verbroken worden.

    Advertentie

Gerelateerde artikelen

Een Word‐document opslaan als jpegAlfabetisch sorteren in Excel
Een map beveiligen met een wachtwoordEen dvd rippen met VLC Media PlayerWisselen tussen tabbladen in ChromeGratis games downloaden voor de Nintendo DSZoeken naar een woord of zin in een pdf‐documentEen USB stick formatteren als dat niet lukt met WindowsStreet View bekijken op Google Maps op iPhone of iPadChrome PDF Viewer inschakelen en uitschakelenInhoud uit een pdf‐bestand kopiërenDownloaden van Pirate Bay

Advertentie

Over dit artikel

Teamviewer installeren (met afbeeldingen) - wikiHow (70)

Bijdragen van:

wikiHow-redactie

wikiHow-redacteur

Dit artikel is nagelezen door onze redactie, die artikelen controleert op juistheid en compleetheid.

Ons team van deskundigen loopt het werk van de redactie na om te zorgen dat artikelen die op wikiHow te lezen zijn aan alle kwaliteitseisen voldoen. Dit artikel is 2.942 keer bekeken.

Categorieën: Software

In andere talen

Engels

Russisch

Spaans

Duits

Frans

Arabisch

  • Afdrukken

Deze pagina is 2.942 keer bekeken.

Was dit artikel nuttig?

Advertentie

Cookies maken wikiHow beter. Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid.

Gerelateerde artikelen

Een Word‐document opslaan als jpegAlfabetisch sorteren in ExcelEen map beveiligen met een wachtwoordEen dvd rippen met VLC Media Player

Teamviewer installeren (met afbeeldingen) - wikiHow (75)

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief van wikiHow!

Je vindt dan elke week handige handleidingen in je inbox.

Meld me aan!

Uitgelichte artikelen

Ben ik slim? TestHeb ik rizz? TestBen ik een sigmaman? TestBen ik mooi? Test

Trending artikelen

Een keloïdlitteken verwijderen: kan het met zelfzorgmiddelen?Is grijs haar omkeerbaar? Tips om grijs haar te vertragen en te voorkomen19 leuke en romantische dingen die je thuis met je vriendin kunt doenVerstopte eileiders behandelen: kan het op natuurlijke wijze?Lees hoe je de emoji van een roos toepast in chatsWat kan ik met een oude Chromebook?

Uitgelichte artikelen

Kan ik goed zoenen? - TestWelk dier ben ik? TestWat voor type persoon ben ik? TestBen ik volwassen? Test

Uitgelichte artikelen

Welk seizoenstype ben ik? TestWanneer ga ik dood? TestHoe onzeker ben ik? TestWelke vibe geef ik af? Test

Uitgelichte artikelen

Zou ik autistisch kunnen zijn? TestWelke Pokémon ben ik? TestJe ziekmelden met diarreeBij welke generatie hoor ik? - Test

Uitgelichte artikelen

Waar ben ik goed in? TestBen ik een slecht mens? TestWat moet ik eten als avondeten? TestWat is mijn liefdespersoonlijkheid? Test

Teamviewer installeren (met afbeeldingen) - wikiHow (2024)

FAQs

Hoe installeer ik TeamViewer op Windows? ›

Open TeamViewer_Setup.exe door op het gedownloade bestand te klikken (één- of dubbelklik, afhankelijk van uw installatie). Wanneer de pop-up Open bestand - beveiligingswaarschuwing verschijnt, gaat u verder met de installatie door op Uitvoeren te klikken. Controleer of de uitgever TeamViewer Germany GmbH is.

Hoe gebruik ik TeamViewer voor externe toegang? ›

Open de TeamViewer web- of desktopclient op het uitgaande apparaat en maak een externe sessie. Open ook de TeamViewer-client op het inkomende apparaat en volg de uitnodiging om deel te nemen aan de sessie. Start de sessie op het uitgaande apparaat om verbinding te maken en het inkomende apparaat op afstand te bedienen.

Hoe kan ik TeamViewer automatisch opstarten? ›

U gaat in de menubalk van het programma naar Extra's / Opties en op tabblad Algemeen zet u een vinkje bij TeamViewer samen met Windows starten.

Hoe kan ik mijn pc overnemen op afstand? ›

Typ remotedesktop.google.com/access in de adresbalk bovenaan en druk op Enter. Klik op Verbinding maken om te selecteren tot welke computer je toegang wilt. Geef de pincode op die nodig is om toegang te krijgen tot een andere computer. Selecteer de pijl om verbinding te maken.

Hoe kan ik TeamViewer gebruiken zonder te downloaden? ›

Dankzij webgebaseerde externe toegang kunnen klanten nu snel en eenvoudig een browsergebaseerde TeamViewer-verbinding voor externe besturing tot stand brengen vanuit de Management Console, zonder dat ze een TeamViewer-client hoeven te installeren.

Hoe kan ik TeamViewer gratis op mijn PC downloaden? ›

Om TeamViewer Remote te gebruiken op uw Windows-pc, laptop, iMac of Macbook, hoeft u TeamViewer niet meer te downloaden naar uw apparaat, maar kunt u de software voor externe toegang openen via elke browser. Ga naar https://web.teamviewer.com/ via uw browser op het uitgaande apparaat en meld u aan bij uw TeamViewer-account .

Hoe installeer ik de volledige TeamViewer-client? ›

Meld u aan bij de TeamViewer (Classic) Management Console en ga naar Design & Deploy . Klik op de + knop en selecteer Full Client . Er verschijnt een voorbeeld van uw aangepaste Full Client: Selecteer een naam voor uw aangepaste volledige client (om deze later te identificeren in het overzicht van uw aangepaste modules binnen de Management Console.

Kan iemand mijn computer zien met TeamViewer? ›

Eerst navigeren gebruikers naar het tabblad voor externe besturing. Degenen die anderen toegang willen verlenen, geven hen de permanente TeamViewer-ID en het tijdelijke wachtwoord. Zodra de verbinding tot stand is gebracht, is er volledige externe toegang tot de computer. Op deze manier kunnen alle TeamViewer-functies onmiddellijk worden gebruikt.

Hoe krijg ik volledige toegang tot TeamViewer? ›

De eerste en belangrijkste stap om onbeheerde toegang te beveiligen, is het uitschakelen van het willekeurige wachtwoord in de TeamViewer-instellingen . Om het willekeurige wachtwoord uit te schakelen, klikt u op Instellingen (⚙) ➜ Geavanceerde instellingen ➜ Beveiliging ➜ Willekeurig wachtwoord (voor spontane toegang) ➜ Kies Uitgeschakeld (geen willekeurig wachtwoord) ➜ Klik op OK.

Hoe kan ik een andere pc op afstand bedienen? ›

Op uw Windows-, Android- of iOS-apparaat: open de app Extern bureaublad (gratis beschikbaar in de Microsoft Store, Google Play en de Mac App Store) en voeg de naam toe van de pc waarmee u verbinding wilt maken (uit stap 1). Selecteer de naam van de externe pc die u hebt toegevoegd en wacht tot de verbinding is voltooid.

Wat is eenvoudige toegang TeamViewer? ›

Voor toegang op afstand tot een server en soortgelijke onbeheerde apparaten, gebruikt u normaal gesproken de functie voor eenvoudige toegang van TeamViewer. Deze kan alleen gebruikt worden door middel van een TeamViewer-account, waardoor de autorisatie beveiligd is door middel van authenticatie in twee stappen.

Is TeamViewer niet meer gratis? ›

TeamViewer biedt een gratis versie van hun remote desktop-software voor persoonlijk gebruik. Hoewel u de gratis versie van TeamViewer kunt gebruiken om een andere computer op afstand te bedienen, heeft u geen toegang tot verschillende essentiële remote desktopfuncties (zoals beveiligingsupdates of printen op afstand).

Is TeamViewer nog gratis? ›

Met TeamViewer's eenvoudig-te-gebruiken, gratis oplossing voor toegang op afstand kunt u toegang verkrijgen tot uw computers, apparaten en persoonlijke bestanden vanuit overal, en tegelijkertijd zorgen voor volledige bescherming van uw gegevens.

Hoe download ik TeamViewer op een Mac-computer? ›

1) Download TeamViewer Quick Support voor macOS. 2) Zoek "TeamViewerQS. dmg" in uw downloadmap. Dubbelklik erop om de installatie van die applicatie op uw computer te starten .

Waarom kan TeamViewer niet worden gedownload? ›

Schakel de Windows-firewall uit . Soms kan uw antivirussoftware de werking van programma's van derden verstoren. TeamViewer kan worden geblokkeerd door de firewall. Om te onderzoeken of dit het geval is, kunt u proberen de Windows-firewall tijdelijk uit te schakelen.

Wat kost een abonnement op TeamViewer? ›

Hoeveel kost TeamViewer? De vanafprijs van TeamViewer is €13.90 per maand voor individueel gebruik en €65.90 per maand voor teams (zoals IT-supportteams).

Top Articles
16 Amazing Flea Markets In Ohio You Absolutely Have To Visit
AwesomeEthan48's Custom Album Cover Tutorial
Toa Guide Osrs
Kem Minnick Playboy
Washu Parking
Ffxiv Palm Chippings
Breaded Mushrooms
T Mobile Rival Crossword Clue
Apex Rank Leaderboard
Free VIN Decoder Online | Decode any VIN
Tap Tap Run Coupon Codes
Noaa Swell Forecast
Draconic Treatise On Mining
Employeeres Ual
Campaign Homecoming Queen Posters
World Cup Soccer Wiki
R Tiktoksweets
George The Animal Steele Gif
Craftology East Peoria Il
London Ups Store
Obsidian Guard's Cutlass
Webcentral Cuny
Amazing deals for Abercrombie & Fitch Co. on Goodshop!
Yog-Sothoth
Dtlr Duke St
F45 Training O'fallon Il Photos
Prep Spotlight Tv Mn
Kabob-House-Spokane Photos
Cardaras Funeral Homes
EVO Entertainment | Cinema. Bowling. Games.
Claio Rotisserie Menu
Bfsfcu Truecar
Where to eat: the 50 best restaurants in Freiburg im Breisgau
Dl.high Stakes Sweeps Download
Word Trip Level 359
Solemn Behavior Antonym
Gvod 6014
2020 Can-Am DS 90 X Vs 2020 Honda TRX90X: By the Numbers
SF bay area cars & trucks "chevrolet 50" - craigslist
Puretalkusa.com/Amac
Engr 2300 Osu
2007 Jaguar XK Low Miles for sale - Palm Desert, CA - craigslist
Ladyva Is She Married
Free Crossword Puzzles | BestCrosswords.com
2000 Ford F-150 for sale - Scottsdale, AZ - craigslist
Best Restaurant In Glendale Az
Great Clips Virginia Center Commons
Roller Znen ZN50QT-E
View From My Seat Madison Square Garden
Grace Charis Shagmag
Hy-Vee, Inc. hiring Market Grille Express Assistant Department Manager in New Hope, MN | LinkedIn
Epower Raley's
Latest Posts
Article information

Author: Prof. Nancy Dach

Last Updated:

Views: 6695

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Prof. Nancy Dach

Birthday: 1993-08-23

Address: 569 Waelchi Ports, South Blainebury, LA 11589

Phone: +9958996486049

Job: Sales Manager

Hobby: Web surfing, Scuba diving, Mountaineering, Writing, Sailing, Dance, Blacksmithing

Introduction: My name is Prof. Nancy Dach, I am a lively, joyous, courageous, lovely, tender, charming, open person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.