The Food Spot (Utrecht) | Stadsstranden.nl | Vind je ideale foodcourt (2024)

The Food Spot iseen foodcourt met restaurant complex langs de A2 ter hoogte van Leidsche Rijn in Utrecht.

In the food spot bevinden zich op drie verdiepingen negen restaurants en er is plaats voor 1.500 gasten. Daarnaast is er ook nog een vestiging van Suitsupply, een zaak voor herenkostuums.

In the food spot is er gratis wifi voor iedereen, in the Food Spot staan de behoeften en het gemak van de gast centraal.Door het grote aanbod en variatie van de restaurantconcepten is The Food Spot een spot bij uitstek en zeer geschikt voor familie-etentjes, zakendiners, jubileum- of andere feestjes waar lekker gegeten moet worden. Door het groot aantal zitplaatsen in de verschillende restaurants kunnen zowel diners met 2 personen tot grote groepen (tot 650 personen in bijvoorbeeld restaurant Vandaag) zeer goed terecht.

The Foodspot beschikt over een kinderspeelparadijs en een aantal restaurants hebben bovendien, speciaal voor ouders met kinderen, nannies ter beschikking.

The Food Spot (Utrecht) | Stadsstranden.nl | Vind je ideale foodcourt (2)

Restaurant Vandaag

Proef bij Vandaag de hele wereld in één avond. Bij Restaurant Vandaag kun je All-in Dining. Onbeperkt genieten van de grootste wereldkeuken van Nederland, voor een vast bedrag, inclusief alle alcoholvrije dranken en luxe desserts. Binnen de door jouw gekozen arrangementsduur van je reis bepaal jij wat je proeft. Tropisch, puur Mediterraans, kruidig Aziatisch of klassiek Frans: Jij bepaalt de route. De gerechten zijn huisgemaakt en worden bereid in 7 live-cooking keukens door koks vanuit de hele wereld. Het internationale team staat elke avond voor je klaar en neemt je graag mee door dewereldkeuken.

The Food Spot (Utrecht) | Stadsstranden.nl | Vind je ideale foodcourt (3)

De Beren

Bij de Beren eetcafés kun je al 30 jaar genieten van heerlijke vlees- en visgerechten die vakkundig bereid worden op de grill. Wat ooit begonnen is met een eetcafé in Rotterdam is uitgegroeid tot een grote keten van eetcafés dankzij het gezellige en informele karakter van de vestigingen en de kwaliteit en versheid van alle producten waar iedere dag mee gewerkt wordt.

Sinds juli 2014 vind je de Beren eetcafés in The Food Spot. Beroemd zijn de overheerlijke saté, biefstuk en spare ribs. Maar ook voor een botermalse tournedos, gamba’s of een salade Surf & Turf kun je hier terecht. Daarnaast kun je kiezen voor het voordelige drie gangen keuzemenu à €19,50 waarmee ieder seizoen nieuwe gerechten worden gepresenteerd. Zo kun je nu bijvoorbeeld genieten van een Toscaanse tomatensoep, een gebakken snoekbaars en een gegrilde kalfsoester. Of geniet van de voordelige dagmenu’s, bijvoorbeeld op maandag van onbeperkt spare ribs voor 10,-.Beren eetcafé Utrecht is dagelijks geopend vanaf half 12 voor lunch en diner. Ook is dit de ideale locatie voor een groepsdiner, borrel of receptie.

The Food Spot (Utrecht) | Stadsstranden.nl | Vind je ideale foodcourt (4)

Takumi

Japans “All you can eat” dineren op hoog niveau tegen een vast tarief kun je bij Takumi. Onbeperkt genieten van de Japanse keuken in een sfeervol en warm gedecoreerd restaurant. Alles is dagvers en met aandacht bereidt door de ervaren chefkoks. Ervaar de Japanse keuken zoals je die behoort te ervaren. Japans eten zal nooit meer hetzelfde zijn na een bezoek aan Restaurant Takumi.

Loungebar Takumi
Wil je na het eten nog comfortabel nagenieten? Dat kan in de Asian loungebar. Deze loungeruimte is sfeervol oosters ingericht. U kan hier heerlijk relaxen onder het genot van een hapje of drankje. Heeft u iets te vieren? De loungebar is ook een ideale plek voor een feest of partij.

The Food Spot (Utrecht) | Stadsstranden.nl | Vind je ideale foodcourt (5)

Meram

Meram, die bekend staat om de heerlijke ontbijt, heeft ook heerlijke steaks zoals rib-eye, spareribs en diverse andere vleesgerechten. Ook voor de vegetariërs zijn er vele alternatieven van de Turkse keuken beschikbaar.

Wij verwelkomen u graag in ons mooie restaurant aan de Utrecht A2om te komen genieten van een Turks hapje! Bij Meram Utrechtkunt u genieten van traditionele Turkse gerechten, drankjes en gastvrijheid.

The Food Spot (Utrecht) | Stadsstranden.nl | Vind je ideale foodcourt (6)

Wok to Go

WoktoGo is Nederlands snelst groeiende Asian Fastfood keten. Om de snelle pas van de hedendaagse 24-uurs economie bij te benen biedt WoktoGo (easy) snelle, gezonde gerechten uit de Asian Kitchen aan: voor onderweg, op kantoor of thuis.

Wokken is gezond en lekker. Bij wokken wordt het eten kort bereid op hoog vuur. Door de korte bereiding in de wok gaan de vitamines en de specifieke smaak van de ingrediënten niet verloren, waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft. Door de handige Wokki Wokki- bakjes kun je ervoor kiezen om de gerechten direct óf onderweg óf thuis op te eten.

New York Pizza

Wie een keer bij New York Pizza heeft besteld of gegeten, merkt meteen dat alles bij deze pizzaketen draait om smaak. Niet voor niets is New York Pizza al sinds de oprichting in 1993 dé smaakmaker van Nederland.

In de eerste plaats natuurlijk op het gebied van de verrukkelijke pizza’s, de overheerlijke pasta’s en de verrassende bijgerechten. Maar ook als het gaat om service, om acties, om de bijzondere sfeer en om de gezellige medewerkers staat New York Pizza bekend om zijn goede smaak. Smaak, kwaliteit en service; dat is waar New York Pizza voor staat.

Cafetaria Family

Veel mensen kennen Family al. Geen wonder want Family is al in heel Nederland te vinden. Al 20 jaar! En het aantal neemt snel toe. Want de heerlijke producten, de vriendelijke benadering en de gezellige sfeer in het eethuis vallen bij de gasten in de smaak.
Heb je eenmaal de weg gevonden, dan is de kans groot dat je bij ‘Family blijft eten’. En dat kan op elk moment van de dag. Voor een ontbijt of alleen een kop koffie met iets lekkers erbij, de lunch of het avondeten.

Tok Tok Chicken

Tok Tok Chicken is gespecialiseerd in Turkse specialiteiten.

Tok Tok Chicken serveert overheerlijke döner kebabs (kip of kalfs vlees)elke dag vers gesneden van de spies in een menu (patat of rijst, salade), broodje of dürüm. Onze bekende kapsalons, handgemaakte Turkse pizza’s uit eigen keuken … eens bij ons gegeten? Een must en u komt zeker terug! En niet te vergeten onze ruime assortiment aan kipproducten: hotwings, fried chickens, big chicken, kipburger, kipsaté, kipkerrie, hete kip, halve haan of handgemaakte Köfte of Adana volgens Turks recept.

SUBWAY®

Het SUBWAY® concept biedt een ruim keuzemenu aan sandwiches die stuk voor stuk ter plekke worden bereid, geheel naar wens van de klant. Kenmerkend voor SUBWAY® restaurants zijn de alternatieven voor de snelle, vette snack: het menu biedt vele vet- en caloriearme sandwiches. Kies daarbij je eigen toppings en eigen saus om de sandwich helemaal persoonlijk te maken en combineer met een van de heerlijke cookies.

Details

Adres:
Proostwetering 80
3543 AJ Utrecht
Aan de Rijksweg A2 Utrecht-Amsterdam, direct aan de afslag 6

Parkeren:
Voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur

Menu:
verschilt per restaurant

Seizoen:
Hele jaar open

Openingstijden:
12:00 – 22:00

Website:
http://food-spot.nl/

Twitter:
https://twitter.com/foodspot_a2

Facebook:
https://www.facebook.com/FoodspotA2

Instagram:

Bekijk ook:
Foodcourts

Tags: a2, asian, beren, family, foodcourt, foodhal, leidsche rijn, subway, takumi, tok tok chicken, utrecht, vandaag, wok to go

The Food Spot (Utrecht) | Stadsstranden.nl | Vind je ideale foodcourt (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Clemencia Bogisich Ret

Last Updated:

Views: 6716

Rating: 5 / 5 (80 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Clemencia Bogisich Ret

Birthday: 2001-07-17

Address: Suite 794 53887 Geri Spring, West Cristentown, KY 54855

Phone: +5934435460663

Job: Central Hospitality Director

Hobby: Yoga, Electronics, Rafting, Lockpicking, Inline skating, Puzzles, scrapbook

Introduction: My name is Clemencia Bogisich Ret, I am a super, outstanding, graceful, friendly, vast, comfortable, agreeable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.